tech365
Social Media networks

Zo ziet het Social Media landschap er anno 2017 uit

De komst van Social Media heeft alles op het gebied van communiceren, leren en delen in de afgelopen jaren wel veranderd. Vor sommige een vloek, voor andere een hele nieuwe wereld. Zowel persoonlijk als zakelijk kun je er simpelweg niet meer omheen. Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIN, de kans is zeer klein dat je nog nooit in aanraking bent geweest met deze platform. Laat staan dat je ze zelf gebruikt. Maar hoe ziet het Social Media landschap er anno 2017 eigenlijk uit?

De Conversation Prism is een Infograpic die je inzicht geeft in het hedendaagse Social Media network. Het maakt het goed duidelijk dat er meer op Social Media vlak is naast Facebook en Twitter. Door alles handig te groeperen kun je makkelijk zien welke andere platformen er nog zijn die je misschien nog helemaal niet gebruikt, of die je handig kunt gebruiken binnen je Social Media strategie. Wist jij dat er zoveel platformen voor Social Media zijn?

Je kunt de Conversation Prism 5.0 ook in volledig formaat bekijken (5MB).

Conversation Prism 2017

Infographic: Brian Solic en JESS3

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen