Gaming

Yeah! Volgende Call of Duty gaat terug naar de Tweede Wereldoorlog

Jarenlang heb ik genoten van de games uit de Call of Duty. De authentieke wapens en scenario’s zoals we die een beetje kennen uit de geschiedenisboeken. Toen ze besloten om het game wat meer in de hedendaagse tijd af te laten spelen ging ik er nog in mee. Dit had voor mij nog wel een beetje dat wat ik zocht. Tot het moment dat we een stap in de toekomst namen. Toen haakte ik af. Geen slechte game, maar niet mijn ding.  Maar vandaag las ik iets tofs. Iets waarvan ik echt even blij werd. Call of Duty gaat terug naar World War 2! 

Waar ik niet zo van houd is precies wat Call of Duty: Infinite Warfare is. Allerlei high tech spul in de toekomst. Ja ik ben dol op tech, maar als het gaat om shooters dan ga ik toch voor de geschiedenis. Uit onlangs uitgelekt marketingmateriaal komt duidelijk naar voren dat de aankomende game toch echt weer terug gaat naar de Tweede Wereldoorlog. Ik weet niet of het succes van Battlefield 1 hier aan bijgedragen heeft maar ik denk het ergens wel een beetje.

Call of Duty WW2

Op YouTube channel TheFamilyVideoGames kun je een video bekijken waarin je afbeeldingen zien van strand invasies, kleding en wapens uit dit tijdperk. Volgens bronnen van de website IGN is het materiaal authentiek en kijken we hier naar de nieuwe Call of Duty. Activision zelf liet dit jaar ook al vallen dat ze met Call of Duty terug willen naar de roots van de game.

Voor mij zou het zeker een reden zijn om toch weer aan te haken bij de Call of Duty reeks. Ik denk niet dat ik de enige ben die Call of Duty graag weer in deze setting terug ziet. Meer details zie je in de onderstaande video. And now we wait…

Foto’s: TheFamilyVideoGames

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button