Gaming

Xbox One functioneert ook zonder aangesloten Kinect sensor

In eerdere berichten gaf Mircosoft aan dat de Kinect sensor vereist is voor het gebruik van de nieuwe Xbox One. Tijdens een vragenronde georganiseerd door IGN gaf Marc Whitten, Xbox One platform architect, aan dat deze regel van boord is.

Bij de eerste berichten over Microsoft’s nieuwe console werden er al een aantal regeltjes vastgesteld, zoals de verplichting om altijd online te zijn en het vereisen van de Kinect Sensor op de Xbox One. Er ontstonden veel vraagtekens in de communities over hoe dit praktisch uit zou pakken, bijvoorbeeld: “Kun je de Xbox One nog gebruiken als je Kinect Sensor defect is?” en “Kan ik het verzamelen van informatie door de Kinect, bij het uit staan van de console, uitschakelen?”.

Microsoft gaf tijdens de vragenronde verassende antwoorden op de gestelde vragen.

De Xbox One kan gebruikt worden zonder dat de Kinect sensor is aangesloten. Daarnaast is het ook mogelijk om de Kinect sensor in een modus te zetten dat er geen informatie door de Kinect wordt bijgehouden als de console uit staat.

Microsoft is toch overstag gegaan door de vele kritiek op de nieuwe console. Vooral gezien de het voordeel van concurent Sony die met de Playstation 4 €100 euro goedkoper zijn en krachtigere hardware bieden zal Microsoft zijn regeltjes hebben moeten bijstellen.

Xbox One functioneert ook zonder aangesloten Kinect sensor

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button