tech365
Post-It Super Mario 02

Wow! Nederlanders maken Super Mario landschap van Post-its

Een beetje creativiteit op de werkvloer is niets mis mee. De een doet het met tekst, de ander is een kei in het maken van illustraties. En sommige hebben iets met Post-its. Je kent ze wel, die handige gele notitieblaadjes met een plakrand. Maar wat als je hier eens een keer niets opschrijft, maar er een kunstwerk op de muur mee maakt?

Post-It Super Mario 04

Bij het Nederlandse bedrijf Viking zijn ze dol op videogames. Toen eind oktober eindelijk het nieuwe spel Super Mario Odyssey uitkwam, besloten enkele creatieve collega’s de werkruimte te voorzien van een goed bijpassend thema. Dit deden ze met, jawel, Post-its. Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en dit maakt ze perfect voor een stukje kunst op de muur. In totaal waren er 6223 van de gekleurde plakkers nodig om het Super Mario landschap op de muur te krijgen. Serieus, petje af! Naast het feit dat het een enorme klus is om al die dingen op te plakken, moet je ook de nodige aandacht besteden naar het design.

Post-It Super Mario 03

De gameruimte van Viking werd omgetoverd door een landschap uit Super Mario. Dit vergt natuurlijk wat voorbereiding en een goed ontwerp. Het resultaat is simpelweg verbluffend. Ik krijg zelf gelijk zin om een doos met Post-its te kopen en zelf aan de slag te gaan. Een dikke duim voor de crew van Viking voor het maken van die waanzinnig toffe kunstwerk. Nu maar hopen dat ze een beetje goed blijven plakken. In onderstaande video kun je zien hoe de creatie is gemaakt.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen