tech365
Microsoft Nadella Surface 3 Pro

Wordt Microsoft’s nieuwe Surface Pro 3 een laptop killer?

Microsoft heeft vandaag haar nieuwe Surface Pro 3 tablet gelanceerd, die volgens eigen zeggen prima een laptop kan vervangen. De Surface Pro 3 is voorzien van een 12 inch ClearType-touchscreen met een resolutie van 2160×1440 pixels, is slechts 9,1mm dik en weegt net 800 gram. De tablet is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en komt in drie verschillende processor uitvoeringen op de markt. 

De goedkoopste versie van de Surface Pro 3 is voorzien van een Intel Core i3-processor en is uitgerust met 4GB werkgeheugen. Dit model heeft verder de beschikking over 64GB aan flashopslag en is voorzien van een full size USB 3.0-aansluiting. Verder is het model voorzien van een mini displayport-uitgang, een microSD-kaartlezer en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. Dit model krijgt een adviesprijs van $799.

Microsoft Surface Pro 3

Voor wie net iets meer kracht wil, is er ook een uitvoering voorzien van een Intel Core i5-processor met 8GB werkgeheugen en 256GB flashopslag voor een adviesprijs van $1299 of met 4GB en 128GB flashopslag voor $999. Als laatste heeft Microsoft ook twee varianten voorzien van een Intel Core i7-processor voorzien van 8GB werkgeheugen en een keuze uit 256 of 512GB aan flashopslag. Deze modellen zij uiteraard wat hoger geprijsd en hebben een adviesprijs van respectievelijk $1549 en $1949.

Wie een Surface Pro 3 wil aanschaffen moet nog even geduld hebben, want de nieuwe tablet wordt pas vanaf augustus in Nederland verkocht. In de VS en Canada is de nieuwe tablet per direct te koop. Op dit moment zijn  er nog geen euro-prijzen bekend voor de Surface 3 pro.

Microsoft Nadella Surface 3 Pro

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen