Apps en software

Word, Excel en PowerPoint apps nu beschikbaar voor Windows 10 Technical Preview

Het begon even met wat tegenslagen bij de beschikbaarheid van de nieuwe Office apps in de Windows 10 Technical Preview. Gelukkig is dit euvel verholpen en kun je nu vanuit de Store kiezen voor het installeren van Word, Excel en PowerPoint.

De nieuwe Office apps zijn van het kaliber “Universal Apps”. Deze apps zorgen ervoor dat gebruikers dezelfde beleving ondervinden ongeacht op welk platform ze worden gebruikt. Hiermee maakt Microsoft een einde aan het verschil in Look and Feel tussen de diverse versies van Office.

Office apps Excel

De installatie van de apps gaat straks ook op dezelfde manier plaatsvinden tussen de verschillende devices. Heb je straks een smartphone voorzien van Windows Phone 10, dan voeg je deze op dezelfde manier toe als op je pc met Windows 10.

Op dit moment zijn alleen Word, Excel en PowerPoint beschikbaar in de Store. De overige applicaties zullen op termijn ook als bèta versies te verkrijgen zijn.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button