tech365
WSUS

Windows 8.1 Update 1 nog niet beschikbaar via WSUS

Deze week kregen gebruikers al de mogelijkheid om Update 1 voor Windows 8.1 te installeren. Echter is de langverwachte update voor zakelijke gebruikers, die de update via Windows Server Update Services (WSUS) willen installeren, niet beschikbaar. De reden hiervoor is dat Microsoft de update voorlopig niet beschikbaar heeft gesteld om via WSUS uitgerold te worden vanwege een bug. 

Wanneer Update 1 via WSUS wordt uitgerold ontstaan er problemen bij de detectie van toekomstige updates. Dit probleem treedt niet op bij een normale update via Windows Update en is voor de normale gebruiker dan ook niet relevant. Voor wie echt niet kan wachten is er wel een workaround door het activeren van Transport Layer Protocol (TLS) 1.2 of het uitschakelen van HTTPS voor WSUS.

Microsoft heeft nog geen indicatie gegeven wanneer er een aangepaste update beschikbaar zal zijn voor de uitrol met WSUS.

WSUS

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen