Apps en software

Windows 10 wereldwijd beschikbaar. Nederland trapt af met de Windows 10 tram

Windows 10, sinds vanochtend is hij wereldwijd beschikbaar. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, waarin de input van gebruikers een enorme bijdrage heeft geleverd.

Twijfel je nog of je wel aan de slag wilt met Windows 10, of weet niet goed wat je van de nieuwe Edge-browser kunt verwachten, dan kun je met al dit soort vragen terecht bij de speciale Windows 10 Check-In punten. Als kickoff voor de Nederlandse releases van Windows 10 gingen vanochtend de deuren open van de eerste Check-In,  aan de Coolsingel in Rotterdam. Om 10:10 arriveerde de Windows 10 Check-In tram (lijn 10) voor het eerst in Rotterdam (010). Hoeveel ’10’ wil je hebben?

windows10tram_01

Gedurende een periode van 5 weken is de speciale Windows 10 tram nog aanwezig in Rotterdam. Je kunt hier zo binnenlopen en je vragen stellen over Windows 10. Naast de Windows 10 tram zijn er nog voldoende andere Check-Ins beschikbaar, waaronder ICT dienstverlener Avantage in Capelle aan den IJssel en de winkels van MediaMarkt en Alternate.

Windows Insiders krijgen de Windows 10 update vanaf vandaag beschikbaar. Enterprise gebruikers kunnen de verschillende ISO-bestanden reeds downloaden van uit de Microsoft portal. Naar verwachting zullen alle andere gebruikers op zeer korte termijn de upgrade kunnen uitvoeren.

windows10tram_02

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button