Het Leventje

Will.I.Am haalt flinke dosis tech uit de kast voor nooit vertoonde versie van #thatpower

Will.i.am is met recht een artiest van wereldformaat te noemen. Naast zijn geweldige muziek heeft hij ook een enorme passie voor techniek. In een onlangs verschenen video op YouTube laat hij dan ook trots een nog nooit vertoonde versie zien van zijn hit #thatpower.

Het is niet zomaar een idee dat will.i.am wilde realiseren. Het bevat lasers, enorme rijen verlichting, een drietal dikke Lexus SUV’s en een enorme dosis precisie. Dit alles samen levert een soort Guitar Hero-achtige constructie op, waarbij de noten en de beats worden getriggered door verschillende bestuurders van een Lexus. Door zo op het juiste moment de juiste noten af te spelen kon hij de track op een bijzondere manier samenstellen.  Het totaalplaatje klopt simpelweg aan alle kanten. De lasers, de spotlights, de futuristische Lexus NX en de dikke beats.

Je kunt het meesterwerk van will.i.am hieronder alvast even bekijken.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button