tech365
whatsapp-video-bellen

WhatsApp videobellen na lang wachten nu mogelijk

Bijna een jaar geleden lekte er al screenshots uit van WhatsApp videobellen. Iets dat niet heel bijzonder is qua functionaliteit, maar nog ontbrak in de populaire messaging app. Op dit moment rolt WhatsApp langzaam de update uit en kun je misschien nu al videobellen.

Wanneer iemand in staat is om videogesprekken te ontvangen dan zie je bij de naam van het contactpersoon een video-icoontje. Het enige dat je hoeft te doen is hierop drukken en app begint een videogesprek te starten. De andere kant accepteert jouw verzoek en hoppa, je kunt videobellen. Ondanks dat het niet nieuw is om te kunnen videobellen is het wel heel handig dat je het vanuit de app zelf kunt doen. Hiermee kun je inmiddels alle soorten van communicatie laten plaatsvinden en worden steeds meer andere apps overbodig.

Het kan zijn dat je bij het starten van een videogesprek een melding krijgt dat de ander zijn app eerst moet updaten. Ben jij een van die mensen en krijg je de update nog niet aangeboden, dan kun je hem forceren door de app opnieuw te installeren. Natuurlijk moet je dan wel eerst een backup maken van je gegevens.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen