tech365
Western Digital Red serie uitgebreide met 3 modellen

Western Digital Red serie uitgebreide met 3 modellen

Wanneer je op zoek bent naar optimale harddisks voor in je Network Attached Storage (NAS) apparaat, dan ben je bij Western Digital aan het goede adres. Met de Red serie harddisks biedt Western Digital hogere betrouwbaarheid, lager energieverbruik en een langere garantietermijn.

Wanneer je te maken hebt met apparaten die 24×7 aan staan of zelfs actief worden gebruikt, heb je te maken met een ander soort gebruik dan een reguliere computer. Om deze reden heeft Western Digital de Red serie ontwikkeld. De harddisks in deze serie zijn beter bestand tegen constant gebruik dan de normale modellen en om deze reden geeft Western Digital dan ook 3 jaar garantie. Ook het energieverbruik was een speerpunt bij de ontwikkeling van de Red harddisk, want door de optimalisatie van het verbruik en de temperatuur konden de gebruikskosten flink worden verlaagd.

Eerder deze week kondigde Western Digital aan dat er goed nieuws is voor mensen die op zoek zijn naar de speciale Red harddisk, want er zijn een drietal nieuwe modellen opgenomen in de weeks. Allereerst biedt Western Digital nu ook 2,5 inch harddisks in het formaat van 750GB en 1 TB. Dit soort kleinere harddisks worden nog niet heel veel toegepast, maar bijvoorbeeld de Synology Slim serie gebruikt deze al een paar jaar. Ben je op zoek naar een 3,5 inch formaat harddisk dan heb je nu ook de keuze uit een 4TB model in de serie.

Helaas hebben we nog geen prijzen gevonden voor de Nederlandsche markt voor de nieuwe modellen Red harddisks. Als we kijken naar de Amerikaans prijzen komen we voor de 2,5inch modellen uit op $79 voor de 750GB en $99 voor de 1TB variant. De 3,5 inch versie van 4TB Red zal $229 gaan kosten.

Western Digital Red serie uitgebreide met 3 modellen

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen