Gezondheid en fitness

Wahoo 7 Minute Workout app nu ook voor Apple TV

Nu de laatste nieuwe Apple TV gebruik maakt van een eigen App Store is het voor ontwikkelaars steeds makkelijker om zijn of haar apps op dit platform te laten landen. Did deed ook Wahoo, het merk waar we vorig jaar nog een hartslagmeter van reviewde. Het eindresultaat? De bekende 7 Minute Workout app nu ook te downloaded voor de nieuwste Apple TV.

In de basis is de nieuwe app eigenlijk hetzelfde als hoe we hem kennen voor de iPhone. Ik heb de app zelf geprobeerd en met regelmaat ook vervloekt. Niet omdat hij slecht is, maar omdat er enkele spieren in mijn lichaam hevig protesteerde tegen de intensieve workout. Vooral die luie spieren. Om het je gewoon wat makkelijker te maken kun je via je Apple TV de 7 Minute Workout app van Wahoo gebruiken. Je kijkt immers makkelijker naar je grote tv, dan liggen op de grond op je iPhone.

Er is natuurlijk iets dat ik nog niet verteld hebt en dit is waar het echt interessant wordt. De Wahoo Tickr X hartslagsensor maakt gebruik van Bluetooth om te verbinden met andere apparaten. Nu ondersteunt de nieuwe Apple TV dit ook en daar heb je dan ook direct een mooi match te pakken. Koppel je Tickr X eenvoudig aan je Apple TV en start je workout. Tijdens je inspanning heb je continu zicht op je hartslag en verbrande calorieën aan de rechterkant van het scherm, zonder dat je hier je iPhone voor Watch voor nodig hebt (ja er is dus ook een app voor je Apple Watch).

De speciale 7 Minutes Workout app van Wahoo kun je downloaden uit de Apple TV Store. Wil je meer weten over de Tickr X hartslagmeter? Lees dan zeker eens mijn review over dit handige device.

7 minute workout appleTV

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button