eLearning

VMware eLearning: vSphere Data Protection Advanced Fundamentals

VMware heeft een nieuwe course toegevoegd aan haar eLearning suite. De twee uur durende gratis vSphere Data Protection Advanced Fundamentals training biedt informatie over de back-up en restore oplossing voor virtuals machines en de achterliggende technologie.

De course bestaat uit een tweetal modules die in eigen tempo kunnen worden gedaan:

  • vSphere Data Protection Advanced 5.5 Overview; Deze module beschrijft de mogelijkheden van de vSphere Data Protection Advanced backup and recovery oplossing voor virtual machines en geeft een demonstratie van de verschillende mogelijkheden die het product biedt.
  • vSphere Data Protection Advanced 5.5 Configuration and Administration: Deze module behandeld de verschillende overwegingen die gemaakt worden worden bij de uitrol van het product, de installatie en de configuratie best practises voor vSphere Data Protection Advanced. Tevens wordt er in deze module ook een demonstratie gegeven van de uitrol en configuratie.

De vSphere Data Protection Advanced Fundamentals course kun je volgen op de VMware Training website. Onlangs verscheen er ook een gratis eLearning course voor het virtualiseren van Exchange 2013 op het VMware vSphere platform.

vmware education elearning logo

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button