tech365
vmware education elearning logo

VMware eLearning: VCDX-Desktop certificering komt in februari 2014

De VMware Certified Design Expert (VCDX) certificering is de hoogst haalbare certificering die te behalen is bij VMware. De mensen die deze certificering hebben vallen binnen een wereldwijde elite groep van architecten op het gebied van virtualisatie implementaties. Voor één ieder  die zich bij deze groep wil aansluiten is er goed nieuws, want in februari komt VMware met de VCDX-Desktop certificering.

Voor de VCDX certificering is het vereist om een aanvraag in te dienen en moet er voldaan worden aan een aantal vereisten.

  • Aanvragen van personen die in het bezit zijn van een VCDX-DCV or VCDX-Cloud certificering en de vereiste VCAP-DTA en VCAP-DTD certificeringen zullen na 10 februari worden goedgekeurd.
  • Nieuwe kandidaten die in aanmerkingen komen voor VCDX kunnen een VCDX-Desktop aanvraag indienen voor de VCDX Design Defense review cycle in juli.

Vanaf 10 februari is de VCDX-Desktop Design Defense Blueprint en de VCDX-Desktop Application & Handbook beschikbaar om te downloaden op de eLearning website. Het is ook mogelijk om je aan te melden om een bericht te ontvangen als het materiaal beschikbaar is.

 vmware education elearning logo

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen