tech365
VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

VMware eLearning: Twee nieuwe courses voor vSphere 5.5

VMware heeft vandaag bekend gemaakt, dat zij een tweetal nieuwe courses hebben toegevoegd aan het opleidingsplan voor vSphere 5.5. De course Skills for Operators V5.5 is een twee dagen durende training en Troubleshooting Workshop V5.5 neemt vijf dagen in beslag. 

Beide trainingen zijn beschikbaar als klassikale trainingen onder begeleiding van een docent of via een live online course. Door middel van deze laatste methode worden trainingen nog makkelijker om te volgen.

  •  VMware vSphere®: Skills for Operators [V5.5] is een twee-daagse technische training. De inhoud van de training is ontwikkeld voor beheerders en richt zich op het aanmaken en beheren van virtual machines. Kennis met betrekking tot het beheren van Microsoft Windows of Linux besturingssystemen is een verists.
  • VMware vSphere®: Troubleshooting Workshop [V5.5] is een vijf-daagse training die zich volledig richt op het troubleshooten binnen VMware vSphere omgevingen. Als voorkennis dien je VCP5-DCV, Fast Track V5.1 of Optimize and Scale V5.1 gevolgd te hebben.

 

VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen