eLearning

VMware eLearning: Nieuwe vSphere Data Protection en IT Business Management course

VMware zorgt met regelmaat voor nieuw gratis lesmateriaal op hun website. Deze courses brengen je in korte tijd weer helemaal up-to-date over diverse onderwerpen en dit keer is de beurt aan vSphere Data Protection Advanced [V5.8] Fundamentals en IT Business Management [V1.1] Fundamentals

De eerste course bestaat uit een tweetal modules. Deze modules behandelen het product in zijn algemeenheid en gaan dieper in op het inrichten en beheren van vSphere Data Protection. Tijdens de course krijg je ook verschillende handige demonstraties die een goede indruk geven van de mogelijkheden.

De IT Business Management course is onderverdeeld in drie modules. De eerste module is een samenvatting en de tweede module gaat in op het installeren en configureren van ITBM Standard. De laatste module richt zich op het gebruik van ITBM.

Beide courses zijn te volgen op de VMware Education website en bieden weer een aantal uur aan handige en interessante informatie.

VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button