tech365
VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

VMware eLearning: Nieuwe vSphere Data Protection en IT Business Management course

VMware zorgt met regelmaat voor nieuw gratis lesmateriaal op hun website. Deze courses brengen je in korte tijd weer helemaal up-to-date over diverse onderwerpen en dit keer is de beurt aan vSphere Data Protection Advanced [V5.8] Fundamentals en IT Business Management [V1.1] Fundamentals

De eerste course bestaat uit een tweetal modules. Deze modules behandelen het product in zijn algemeenheid en gaan dieper in op het inrichten en beheren van vSphere Data Protection. Tijdens de course krijg je ook verschillende handige demonstraties die een goede indruk geven van de mogelijkheden.

De IT Business Management course is onderverdeeld in drie modules. De eerste module is een samenvatting en de tweede module gaat in op het installeren en configureren van ITBM Standard. De laatste module richt zich op het gebruik van ITBM.

Beide courses zijn te volgen op de VMware Education website en bieden weer een aantal uur aan handige en interessante informatie.

VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen