eLearning

VMware eLearning: Nieuwe course vCloud Automation Center App Services [V6]

Er is een nieuwe course beschikbaar voor vCloud Automation Center App Services. Deze course richt zich op versie 6 van het product en biedt de nieuwe features die bij deze versie beschikbaar zijn gekomen. 

Voor een ieder die meer wil leren over de toepassing van vCloud Application Director met VMware vCloud Automation Center is deze eLearning course opgezet. Naast de basis over het product wordt er ook gekeken naar de verschillende manier waarop het product gebruikt kan worden voor het uitrollen van complexe applicaties in zowel private als public clouds.

De course is opgedeeld in een vijftal modules. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Een introduction van VMware vCloud Application Director
  • Installatie en configuration
  • Werken met de catalog
  • Creëren van application blueprints
  • Beheren van deployments

Wanneer je de course wilt volgen kun je dit doen vanuit de eLearning omgeving van VMware. De duur van de course is ongeveer 2 uur. VMware adviseert om voorafgaand aan de course te zorgen dat je basiskennis hebt over virtualisatie en Cloud technieken.  Je kunt je direct inschrijven voor de course.

VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button