tech365
VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

VMware eLearning: Nieuwe course beschikbaar voor ThinApp en vCloud Director

Op 24 februari heeft VMware twee nieuwe courses beschikbaar gesteld. Cursisten kunnen zich inschrijven voor de nieuwe course: VMware Application Virtualization with VMware ThinApp V5.0 en VMware vCloud Director: Organization Administrator V5.5.

 VMware ThinApp V5.0

VMware Application Virtualization with VMware ThinApp V5.0 richt zich op het virtualiseren van Windows applicaties, door middel van VMware ThinApp. De course gaat dieper in op het aanpassen van de package.ini parameters en de keuze van de beste methode voor het uitrollen en updaten van je applicaties.

De course stoomt je klaar voor de VMware Certified Professional 5 – Desktop certificering (VCP5-DT). VMware adviseert om vooraf aan de training minimaal de volgende voorkennis te bezitten: Basis kennis over virtualisatie concepten, een afgeronde VMware Horizon View: Install, Configure, Manage training of de gratis VMware ThinApp Fundamentals.

Meld je aan voor de course: VMware Application Virtualization with VMware ThinApp V5.0

 

VMware vCloud Director V5.5

Deze tweede nieuwe course,VMware vCloud Director: Organization Administrator V5.5,  richt zich op de rol van de organisatie beheerder in een VMware vCloud Director bij het beheren van cloud resources. Ook wordt er hands-on training geboden voor gebruikers die verantwoordelijk zijn voor het beheren van hun resources in een public of private cloud.

Meld je aan voor de course: VMware vCloud Director: Organization Administrator V5.5

 

VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen