eLearning

VMware eLearning: Handige tips en tricks voor je examenvoorbereiding

Het maakt niet uit of je druk bezig bent met het voorbereiden voor je VCP examen, of dat je bezig bent met je VCDX, we moeten ons allemaal voorbereiden. De manier waarop je dit doet verschilt per persoon en hier is dan ook geen standaard methode voor. Om je toch wat op weg te helpen met de voorbereidingen heeft Linus Bourque, VMware Certified Instructor, een handige gids gemaakt. 

Er komen veel onderwerpen aan bod in de video, zoals het plannen van je studietijd, een test lab bouwen, informatie vergaren en praktijk ervaring. Daarnaast helpt hij je op weg met het vinden van nuttige informatie in de VMware Certification Forums, de Examen Blueprints en gratis instructie video’s.

De video bestaat uit 6 delen die samen goed zijn voor een ruim half uur aan informatie. Je kunt de video van Linus hier bekijken.

VMware Learning Virtualiseren van Exchange 2013

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button