Wonen en werken

Visitekaartjes ontwerpen en afdrukken via je smartphone

Tegenwoordig bieden smartphones en tablets dezelfde mogelijkheden als een desktop. En met de vele design apps die beschikbaar zijn, kun je je mobiele apparaat ook heel goed gebruiken om zelf ontwerpen voor drukwerk van hoge kwaliteit te maken. Als je vervolgens met een online drukkerij samenwerkt, kun je gelijk je eigen design laten afdrukken.

Heel gemakkelijk om zelf te ontwerpen zijn visitekaartjes. Business cards is iets wat bijna iedereen tegenwoordig wel nodig heeft. Of je nu eigen ondernemer bent, een blog bijhoudt, een techbedrijf runt of in loondienst bent, visitekaartjes zijn onmisbaar om je contactgegevens aan iemand te geven. Tijdens een bezoek aan een (potentiële) klant, bij netwerkbijeenkomsten of wanneer je een presentatie geeft, het is essentieel om visitekaartjes bij de hand te hebben. En dankzij digitaal printen is het eenvoudiger en sneller dan ooit om je gepersonaliseerde visitekaartjes in handen te hebben.

Voordelen van ontwerpen met je smartphone of tablet

In de appstore op je mobiele apparaat vind je een grote hoeveelheid applicaties die je helpen om zelf een professioneel ontwerp te maken. Door deze apps te gebruiken, heb je altijd je digitale notitieblok bij de hand. Of je nu op het terras van een café zit, op de bank aan het relaxen bent of de tijd aan het doden bent terwijl je op een afspraak moet wachten, je kiest nu zelf wanneer je online gaat ontwerpen en bestellen. Je weet immers nooit wanneer de inspiratie voor jouw ontwerp komt. Mocht inspiratie op zich laten wachten, kun je ook online rondkijken voor originele designs. Pinterest is hiervoor een goede plek om te starten. Een ander voordeel is dat je apps vaak gratis of tegen geringe kosten kunt downloaden. Je hoeft dus geen dure software pakketten aan te schaffen om vervolgens via ingewikkelde stappen te installeren.

Hoe werkt een online printer?

De huidige generatie online printers zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Je selecteert wat je wilt bestellen, in dit geval dus visitekaartjes. Vervolgens kun je je kaartje helemaal personaliseren; je kiest zelf het formaat, de papiersoort en afwerking, of je één of twee kanten wilt laten bedrukken, het aantal en zelfs de levertijd kun je selecteren. Wanneer je alle details voor jouw visitekaartje hebt gekozen, kun je je eigen ontwerp uploaden. Met één klik op je smartphone of tablet plaats je vervolgens jouw bestelling. De tijdsbesparing die online bestellen je oplevert is zonder gelijke. Daarnaast is het ook een makkelijke manier om geld te besparen, gezien de concurrerende prijzen die je vaak online vindt. Op elk gewenst moment, 7 dagen per week 24 uur per dag heb je toegang tot een professionele online drukker. Eenvoudig in gebruik en met de garantie van een goed gemaakt en elegant product, zijn online printers toegankelijke partners voor het laten drukken van bijvoorbeeld visitekaartjes!

 

AdvDrukzo

 

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button