World Wide Web

Virtueel rondje door het McLaren Technology Center met Google Street View

Er is goed nieuws voor de autosport liefhebbers, want Google Street View bied je nu de mogelijkheid om een virtueel kijkje te nemen in het McLaren Technology Center (MTC). Het is natuurlijk lang zo imposant niet op je beeldscherm als dat het je er zelf rondloopt, maar het maakt het op deze manier wel leuk om eens een kijkje in de keuken te nemen. Het team van Street View heeft het McLaren technology Center, dat bestaat uit het McLaren Automotive hoofdkantoor en het Vodfone McLaren Mercedes Formule 1 team, vastgelegd en maakt het hiermee mogelijk om de assemblage lijnen, een windtunnel, verschillende werkplaatsen en zelfs een zwembad te bekijken. Een aanrader is de McLaren Boulevard waar je diverse race- en straatwagens kunt zien die opgesteld staan.

Het McLaren Technology Center is één van de bijzondere locaties die met Google Maps kunt bezichtigen. Eerder werd er al een onderzeeërhet CERN en zelfs de Eiffeltoren toegevoegd aan de collectie. Je kunt het McLaren Technology Center hier vinden op Google Maps.

mclaren technology center google street view

View Larger Map

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button