tech365
teufel-move-pro-01

Vernieuwde Teufel MOVE PRO moet zorgen voor nog meer luisterplezier

Op het gebied van koptelefoons was het even stil bij Teufel. Tijdens mij bezoek aan de IFA in Berlijn werd duidelijk dat er weer allerlei gave nieuwe producten op de stapel stonden. Een van de eerste nieuwe producten is de MOVE PRO, een nieuwe in-ear koptelefoon speciaal voor iedereen die hoge eisen stelt aan geluidskwaliteit.

De MOVE PRO is op een aantal vlakken net wat anders dan de huidige koptelefoon-lijn van Teufel. Een van de grootste vernieuwingen is de toepassing van een Neodym-HD-drive. Klinkt high-tech, maar wat heb je daar aan als gebruiker? De nieuwe drive moet ervoor zorgen dat het geluid van een nog hogere kwaliteit is dan bij bijvoorbeeld de normale MOVE. Die heb ik overigens zelf en naar volle tevredenheid. Maar het merk blijft proberen om je nog meer te laten genieten van je favoriete muziek. Teufel omschrijft het zelf als “De MOVE PRO is voorzien van een Neodym-HD-drive, waardoor audio wordt opgebouwd op een natuurlijk en gebalanceerd klinkende geluidsfundering”. Dit beloofd dus wat.

Het uiterlijk van de MOVE PRO is niet alleen aan de binnenkant vernieuwd, ook het uiterlijk ziet er wat serieuzer uit. Een mooie aluminium behuizing, speciale stevige kunststof kabels en een afstandbediening die werkt met iOS, Android en Windows Phone devices. Je kunt er dus ook gewoon mee bellen als je onderweg bent. De MOVE PRO wordt geleverd met drie sets oordopjes en een hanig opbergetui. Ik hoop binnenkort meer te kunnen vertellen over de MOVE PRO, want mijn interesse is zeker gewekt. Tijd voor een review dus. Mocht je niet kunnen wachten, dan is er ook goed nieuws. Je kunt de MOVE PRO namelijk vanaf vandaag al online bestellen op www.teufelaudio.nl of in de brandstore in Amsterdam voor 119,99 euro.

teufel-move-pro-02

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen