Wonen en werken

Vergeet de traditionele bureaustoel. Dit is wat je nodig hebt!

Veel van de tijd da ik online ben maak ik gebruik van een mijn laptop op de bank. Maar als ik even wil gamen, foto’s bewerken of aan het rommelen ben in mijn thuis lab dan doe ik dat lekker achter mijn vaste pc. Ja, op zolder (man cave!) aan een bureau met een bureaustoel. Binnenkort komt er mogelijk een verhuizing aan in huize tech365 en stiekem ben ik al een beetje aan het kijken hoe ik mijn “kantoor” in het nieuwe huis wil gaan vormgeven. Gezien de titel van deze post kun je het al raden: ik heb weer wat tofs gezien natuurlijk.

DXRacing r-series-pics

Een stoel uit een racewagen als bureaustoel. Daar komt het in het kort op neer. Ze zijn gewoon tof, vet, the bomb, 1337, of hoe het je ook wilt noemen. Nu heb ik ook een racesimulator staan waar al een dergelijke stoel in zit maar als bureaustoel is het toch wel heel erg tof. Daarnaast zijn ze ook nog eens enorm comfortabel en leverbaar met allerlei accessoires. Net als de diversiteit aan kleuren. Je kunt gaan voor neutraal zwart, knallende kleuren of zelfs een soort retro sportwagen bruin/zwart combi.

AK Racing Premium

Er zijn een aantal merken die zich in de markt hebben bewezen als het gaat om dit soort bureaustoelen. Een paar voorbeeld zijn DXRacer, Noblechairs en AK Racing. Er zijn natuurlijk nog meer merken die dit soort stoelen leveren, maar niet alles is even handig en voordelig te krijgen in ons kikkerlandje. Over voordelig gesproken, ze zijn niet goedkoop. Je moet toch wel rekenen op minimaal zo’n 350 euro. Toch wint coolness het van prijs in mijn optiek dus grote kans dat er toch eentje gaat komen in het nieuwe tech365 office 🙂

De vraag is nu natuurlijk: welke gaat het worden? Ik ben nieuwsgierig naar jullie ervaring met dit soort stoelen en merken. Zijn ze wel echt relaxed om lang op de zitten en moet je het vooral van het uiterlijk hebben? Dat ze onwijs vet zullen staan achter een bureau daar twijfel ik niet aan.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button