tech365
Windows 8

Update Windows 8.1 naar Update 1 met deze registry tweak

Microsoft zal naar verwachting met Update 1 voor Windows 8.1 weer enkele aanpassingen maken voor haar gebruikers. Deze aanpassingen hebben vooral te maken met de gebruikersvriendelijkheid van het besturingssysteem. Door middel van een registry tweak is het voor de ongeduldige onder ons al mogelijk om Update 1 te installeren.

De registeraanpassing is door verschillende mensen al geverifieerd en werkt. De aanpassing geeft je Windows 8.1 machine het signaal dat hij bezig is met het downloaden van de update. Na dit signaal zal de machine ook daadwerkelijk de benodigde data beginnen te downloaden en installeren.

De volgende register aanpassingen zijn nodig voor het installeren van Update 1. Let wel op! Het aanpassen van je register is niet geheel zonder risico. Zorg altijd voor een recente back-up van je gegevens.

  1. Start regedit.exe
  2. Navigeer naar: “HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\” en maak een nieuwe sleutel genaamd: “SHWindowsPoolS14?
  3. Herstart je computer
  4. Start Windows update en zoek naar nieuwe updates.
  5. Controleer of de update “Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB2919442) – (S14 Prerequisite v01.0008)“ aanwezig is in de lijst. Dit is de eerste update (prereq) in de serie updates naar Windows 8.1

Have fun!

Windows 8

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen