Apps en software

Uitgelekte afbeeldingen tonen WhatsApp Messenger Web voor iOS

WhatsApp op je smartphone werkt super simpel en snel, maar het is toch wel handig als je gebruik kunt maken van een pc of laptop voor je berichtenstroom. Helemaal als je op je werk zit. Gebruikers van Android hadden al de beschikking over WhatsApp Messenger Web, maar nu lijkt er ook een stip aan de horizon te zijn voor de gebruikers van de iOS variant.

Een aantal uitgelekte afbeeldingen geven een blik op WhatsApp Web voor iOS. Door middel van de koppeling tussen een iPhone en een Mac kun je lekker verder met het typen van berichten op echt toetsenbord. De afbeeldingen werden ontdekt door het Duitse Mobiflip en kwamen we tegen bij onze vrienden van iCulture. Duidelijk is te zien hoe er door middel van het scannen van een QR-code een koppeling gemaakt kan worden tussen beide apparaten.

WhatsApp-Web-iOS

Volgens de bron van de afbeeldingen draait het geheel ‘soepeltjes’ alleen is het nog niet duidelijk wanneer we WhatsApp Web kunnen gaan gebruiken. Veel gebruikers van WhatsApp voor iOS zullen deze nieuwe functionaliteit erg graag in gebruik nemen.

WhatsApp-web-Mac

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button