Social media

Twitter overweegt lancering van eigen Messaging app

Tegenwoordig heb je al beetje fanatiek social network toch op z’n minst je eigen messaging app. Dit moet Twitter onlangs gedacht hebben, want volgens bronnen is Twitter aan het overwegen om haar Direct Messaging service te lanceren als een eigen standalone messaging app.

Het nieuws van het mogelijk lanceren van de messaging app verscheen kort na de aanpassingen van Twitter op het versturen van Direct Messages naar niet volgers. Volgens bronnen van AllthingsD, die dicht bij Twitter staan, is het bedrijf bezig met overwegen om een standalone messaging app te lanceren. Het bedrijf schijnt zelfs al medewerkers van MessageMe te hebben ontmoet en houdt apps als Snapchat scherp in de gaten.

Het lanceren van een dergelijke app is geen vreemde beslissing, immers past het goed bij het aangepaste Direct Messsaging beleid wat de social media gigant nu hanteert. Hiermee is het al mogelijk om Direct Messages te sturen aan gebruikers die je niet volgt. Ondanks dat er een groot aanbod in messaging apps is, blijft het interessant om hier tussen te springen. De service van MessageMe behaalde bijvoorbeeld al de mijlpaal 5 miljoen gebruikers in slechts 75 dagen.

Vertegenwoordigers van Twitter weigeren commentaar te geven op de geruchten over de standalone messaging app.

Twitter overweegt lancering van eigen standalone Messaging app

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button