tech365
TP-LINK Archer C2 front

TP-LINK Archer C2 instapmodel heeft Gigabit Ethernet en Wireless AC.

Wie tegenwoordig op zoek is naar een Wireless AC-router moet goed zich goed verdiepen in de verschillende specificatie en mogelijkheden. Zo kun je er niet altijd vanuit gaan dat je naast je super snelle draadloze verbinding ook de beschikking krijgt over Gigabit Ethernet poorten voor je normale verbindingen. Vooral bij de instapmodellen zie je dit fenomeen terugkomen, maar als het aan TP-LINK ligt dan is dit verleden tijd. De nieuwe Archer C2 biedt namelijk beide aan voor een instapprijs van slechts € 69,99 euro.

De TP-LINK Archer C2 is een dual-band Wi-Fi router met 802.11ac ondersteuning, die in totaal 733Mbps aan doorvoersnelheid kan bieden. De 5Ghz band zorgt voor een draadloze snelheid van 433Mbps en de 2,4Ghz band neemt de overige 300Mbps voor zijn rekening. Doordat er op beide banden tegelijk gecommuniceerd kan worden is de gebundelde snelheid van 733Mbps mogelijk.

 

TP-LINK Archer C2 front

Voor een zo goed mogelijk signaal is de Archer C2 uitgerust met een tweetal externe antennes die zorgen voor een stabiel omnidirectioneel signaal. Ook is de router voorzien van een USB-aansluiting voor het delen van bestanden op het draadloze netwerk. Deze poort kan worden gebruik voor het aansluiten van een USB-printer, waarmee het apparaat als netwerkprinter kan worden aangeboden.

Omdat niet alle verbindingen per definitie draadloos verlopen heeft de Archer C2 een viertal Gigabit Ethernet poorten. Dit is niet bij alle merken instapmodellen vanzelfsprekend, maar zorgt wel dat je geen concessies hoeft te doen als het gaat om een snelle verbinding. De vijfde poort op de router is de WAN-poort en ook deze poort is een Gigabit-poort.

Binnenkort ontvangen we een reviewexemplaar van de nieuwe Archer C2 en zullen we uitgebreid gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van dit instapmodel. De Archer C2 is per direct verkrijgbaar voor de eerder genoemde instapprijs van €69,99.

 

TP-LINK Archer C2 back

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen