Beeld en geluid

Tivoli Audio brengt nieuwe stijlvolle PAL+ BT radio op de markt

Tijdens ons bezoek aan PressZone dit jaar maakte we kennis met Tivoli Audio. De stand trok direct onze aandacht door de grote verscheidenheid aan hippe behuizingen. Tivoli Audio ontwikkeld draagbare radio’s die zich kenmerken door hun vrolijke design en ook nog eens over de laatste nieuwe technieken beschikken. De modellen hebben net even wat meer stijl en karakter dan andere concurrerende producten en dat maakt Tivoli Audio een merk om in de gaten te houden.

Tivoli Audio PAL_PlusBT_White_Right

Vandaag introduceerde Tivoli Audio haar laatste nieuwe aanvulling in de collectie, de PAL+ BT. Dit model is voorzien van een hele reeks technieken, zoals Bluetooth, DAB, DAB+ en FM. Dit kleine hippe radiootje kan dus naast normale radiosignalen ook digitale signalen ontvangen en afspelen. Als je hier geen ervaring mee hebt dan zul je versteld staan van het verschil ten opzichte van analoge radio ontvangst (FM). Dit alles is ondergebracht in een compacte behuizing die in zijn totaliteit maar 0,84kg weegt en ook nog eens weerbestendig is door het gebruik van rubberen afsluitingen.

Tivoli Audio PAL_PlusBT_Red_Front

Door de weerbestendige behuizing en de verschillende technieken voor radio ontvangst kun je eigenlijk overal met de PAL+ BT uit de voeten. Of je hem nu op je nachtkastje zet, op kantoor gebruikt of buiten in de tuin, je kunt altijd naar je favoriete radiozenders luisteren. Mocht je toch kiezen voor het nachtkastje, dan kun je ook nog eens handig gebruik maken van de twee programmeerbare wekkers in het apparaat.

De accu in het apparaat zou volgens Tivoli Audio een goede 16 uur mee moeten gaan voordat hij weer opgeladen moet worden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de PAL BT+ constant op spanning te houden. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de toonregeling, de verlichting en de wekkerfuncties instellen.

Tivoli Audio PAL_PlusBT_Black_Left

Ben je nieuwsgierig geworden? Houdt dan goed de website in de gaten, want binnenkort kun je hier een review lezen van deze stijlvolle radio.

Prijs en beschikbaarheid
De Tivoli Audio PAL+ BT is per direct beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 249 euro. De PAL+ BT is leverbaar in de kleuren ZwartBlauwRood en Wit met een glanzende afwerking.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button