Beeld en geluid

The sound of the future, Jarre industries lanceert Aeroskull versterker

Als je de naam Jean Michelle Jarre op een verjaardag laat vallen, dan kan het niet anders zijn dan dat je direct een goed gespreksonderwerp hebt. Of het nu gaat om zijn geweldige visie op elektronische muziek, de waanzinnige lasershows of de enorme bezoekersaantallen tijdens zijn optredens, er valt over deze intrigerende man uren te praten. Maar dat er ook een lijn met producten verkrijgbaar is onder de naam Jarre Technologies, was mij nog niet bekend.

Jarre Technologies lanceert de Aeroskull, een uniek vormgegeven versterker die je direct aan één van Jarre’s album covers doet denken (Oxygené). We hebben het hier namelijk over een flinke glanzende schedel met een zonnebril op. In deze bijzondere behuizing vinden we een versterker met een maximaal vermogen van 120Watt. Deze versterker is de krachtbron voor een tweetal 57mm drivers van 30Watt, die netjes zijn weggewerkt in de zonnebril. Tevens stuurt hij de 102mm 60Watt bas-speaker aan, die de gehele achterkant van de schedel inneemt.

AeroSkull_Jarre_Industries_allsides

De Aeroskull is voorzien van een aantal mogelijkheden voor het afspelen van muziek. Allereerst is er een 3,5mm jack-aansluiting aanwezig. Deze aansluiting is zo veelvoorkomend dat je hier eigenlijk altijd wel mee uit de voeten kan. Daarnaast ondersteunt de Aeroskull ook de iPhone en iPod voorzien van een Lightning-connector. Wil je echter draadloos aan de slag dan kun je gebruik maken van Bluetooth of NFC.

Als we kijken naar het repetoire van Jean Michel Jarre, en zijn innovatie op het gebied van stereo en surround, dan ligt de lat voor dit product hoog. Dit geldt overigens ook voor de prijs van deze trendy doodskop, want hij kost maar liefst €599. Toch verwacht ik dat het een product is dat je zult doen verbazen, want met een dergelijke naam kun je simpelweg geen rommel lanceren. De Aeroskull is per direct verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button