Beeld en geluid

Teufel opent popup store in Rotterdam aan Coolsingel

Begin dit jaar bezocht ik een winkel van Teufel. Hiervoor moest ik wel eerst even naar Essen afreizen, want helaas was Teufel niet meer vertegenwoordigd in Nederland. Maar sinds dit weekend is dat niet meer nodig en kun je als Hollander lekker weer in eigen land naar een Teufel winkel. “Tebbie dan?” Nou gewoon, een Teufel popup store in de meest Berlijnse stad van Nederland. Juist, Rotterdam!

Op de Coolsingel in Rotterdam heeft Teufel nu een tijdelijk winkel. Een heuse popup store. Teufel heeft zich aangesloten bij INCONCEPT. Dit is een verzameling van winkels die zich richten op verschillende mode- en artlabels, lifestyle brands, en waar je ook prima even een lekker bakkie kan scoren. De winkel is niet te vergelijken met de grotere Teufel winkels in Berlijn en Essen, maar het geeft je wel de mogelijkheid om de meest populaire producten van Teufel zelf te ervaren.

Tot wanneer de popup store aan de Coolsingel blijft is niet bekend. Als je het mij vraagt past een Teufel store erg goed in Rotterdam en wie weet komt er ooit nog wel eens een grote winkel. Tot die tijd kan ik je aanraden even bij de popup store te gaan loeren!

Het adres voor de Teufel popup store is: Coolsingel 83 in Rotterdam.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button