Beeld en geluid

Teufel Audio: Raumfeld systemen nu compatible met Spotify

Raumfeld, het team dat verantwoordelijk is voor de streaming media producten van Teufel, heeft deze week Spotify toegevoegd aan haar aanbod van digitale muziekdiensten. Met een nieuwe software-update kan iedereen direct gebruik maken van de ondersteuning voor Spotify. Niet alleen nieuwe producten hebben ondersteuning voor de popualaire muziekdienst gekregen, maar ook eerder uitgebrachte modellen.

Spotify en de populaire Spotify Connect app worden in een razend tempo toegevoegd als beschikbare opline muziekdiensten in verschillende audioproducten. Het was ook slechts een kwestie van tijd voordat Raumfeld haar gebruikers de toegang bood tot deze muziekdienst. Met behulp van de Spotify Connect app kun je nu eenvoudig je favoriete muziek vanaf je smartphone of tablet streamen naar je Raumfeld systeem.

‘We hebben lang uitgekeken naar de samenwerking tussen Raumfeld en Spotify’, vertelt product manager Max Boit van Raumfeld. ‘Dat de App van Spotify voor iOS en Android nu ook gebruikt kan worden om Raumfeld speakers aan te sturen, betekent voor de Raumfeld gebruikers dat er een muziekbibliotheek met meer dan 20 miljoen songs ter beschikking komt! Die songs kunnen – met een suppermakkelijk te bedienen App – direct op de Raumfeld systemen worden afgespeeld.’

Zorg dat je dus snel je Raumfeld apparatuur voorziet van de meest recente software-update zodat je ook kunt genieten van de mogelijkheden van Spotify in combinatie met je Raumfeld systeem.

Teufel Raumfeld Cubes

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button