Beeld en geluid

Teufel adventskalender: Heel december kans op toffe tech!

Wie al een tijdje rondhangt op tech365 weet dat ik regelmatig producten van Teufel test. Het is een merk waar ik in de loop van de jaren een leuke band mee opgebouwd heb. Vanaf vandaag start het audiomerk uit Berlijn met een toffe winactie die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Net als vorig jaar heeft Teufel weer een adventskalender online staan. Iedere dag kun je een vakje openen en kans maken op de dagprijs. 

Dit is geen gesponsorde post, geen reclame op verzoek van Teufel, maar simpelweg een tip voor een leuke winactie 🙂 De prijzen liegen er niet om en uit ervaring kan ik je vertellen dat het merk een aantal hele toffe producten op de markt heeft gezet. Van koptelefoons tot Bluetooth speakers en wat dacht je van actieve vloerstaande systemen? Ik doe in ieder geval mee, jij ook? Het enige dat je hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en dagelijks te checken wat de dagprijs is.

Doe mee met de Teufel adventskalender winactie

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button