tech365
tesla_modelS_hotel

Boek een overnachting in het eerste Tesla Hotel ter wereld

Op AirBNB heb je de keuze uit verschillende bijzondere plaatsen om te overnachten. Maar of een aanbod voor het slapen in een auto een succes is, daar heb ik mijn bedenkingen bij. Maar wat als het om een stoere Tesla Model S gaat? Slapen in een elektrische auto voor $85 euro per nacht, tja…bijzonder is het in ieder geval wel.

Steve Sasman, de eigenaar van de Tesla Model S, plaatste de advertentie op de populaire ‘bed and breakfast’ website AirBNB. Om te zorgen dat het een beetje comfortable is heeft Sasman de Model S voorzien van een tweepersoonsbed, bijpassend beddengoed en elektrisch bedienbare kaarsen. Verder kun je zolang je wilt gebruik maken van de airconditioning of verwarming en kun je ook nog een filmpje kijken op het 17-inch touchscreen.

Of je daadwerkelijk in een auto wilt slapen is natuurlijk je eigen keuze. Maar mocht je er dan toch één kiezen, dan is de Model S natuurlijk wel fijn stekje om in te vertoeven.

tesla_modelS_hotel

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen