World Wide Web

Tender is letterlijke een vleeskeuring voor Tinder

De populaire dating app Tinder heeft inmiddels wel de reputatie van sex-app. Je kunt het eigenlijk zien als een soort van elektronische vleeskeuring. Reden temeer voor vier studenten van de Universiteit in Leiden om een heuse vleesgeworden vleeskeuring te ontwikkelen.

Het project heet Tender en bestaat uit een ronddraaiende vork waaraan een lap vlees is bevestigt. Op deze manier swipped hij iedereen naar rechts en geeft hiermee duidelijk aan dat hij geen voorkeur heeft voor wat dan ook. Roodharige: yep. Brunette: ja hoor. Blond: kom maar op!

 

Tender is de makkelijke manier om snel nieuw en interessant vlees in de buurt te ontmoeten. Je zet het gewoon aan, en als iemand jou ook leuk vindt, dan heb je een match.

Studenten Cors Brinkman, Jeroen van Oorschot, Marcello Maureira en Matei Szabo ontwikkelde Tender voor hun opleiding Media Technology aan de aan de Universiteit Leiden. Volgende week zaterdag is Tender voor het eerst in actie te zien op de kunstexpo Habitat in Radion in Amsterdam. Je moet toegeven, zo vlezig had je Tinder nog niet bekeken.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button