Over tech365

Maar wie zijn jullie nou eigenlijk?

Leuk dat je op het blog van tech365 terecht gekomen bent. Nog leuker is dat je nieuwsgierig bent wie er eigenlijk achter de website schuil gaan. Uiteraard is dit geen geheim en we kunnen je dan ook met een gerust hart vertellen dat je hier te maken hebt met een stel echte tech-freaks!

Dit is onze plek om te schrijven over diverse onderwerpen op het gebied van tech, lifestyle en trends. Dit is best een breed, zul je denken en dat is het ook. Maar het mooie aan een blog als dit is dat het simpelweg kan. Wij schrijven over alles wat ons aantrekt, interesseert of nieuwsgierig maakt. Het maakt dan ook niet uit of het nu het hotste gadget is of misschien een nieuw lifestyle product.

Het team bestaat uit een klein aantal bloggers. Mocht je na het lezen van het verhaal denken: “Dat is echt wat voor mij!!”, neem dan gerust eens contact met ons op. Misschien is jouw passie wel net die aanvulling die we zoeken.

Kort samengevat, een groep tech-freaks die veel vrije tijd besteden aan het schrijven van berichten, dol zijn op pakjes aan de deur en het testen van je product niet zomaar uit de weg gaan.

Mag ik jullie iets toesturen?

Heel graag! We krijgen met regelmaat producten van verschillende bedrijven om te reviewen, zoals bijvoorbeeld de Naim Mu-So, de Parrot Bebop drone of de Epson SureColor P600. Dit vinden we enorm leuk en ieder nieuw pakketje brengt dan ook weer een grote smile op ons gezicht. Heb je een product waarvan je denkt “Dit moeten ze echt eens proberen”, schroom dan niet om ons een exemplaar toe te sturen of neem contact op. Dit wil alleen niet zeggen dat we ook wat over het product schrijven. Die keuze blijft uiteraard aan ons. Je kunt hier meer lezen over onze relatie met merken.

Kunnen we bij jullie ook adverteren?

Jazeker, we bieden hier zelfs verschillende mogelijkheden voor. We kunnen een advertorial voor je plaatsen, of een traditionele banner, of iets geheel anders. We zijn flexibel dus we komen er vast samen wel uit. Neem gerust contact met ons op om te laten weten wat we voor je kunnen betekenen.

Back to top button