Tech

Tech on wheels: De nieuwe 2019 Porsche 911 in het wild

Afgelopen week reed ik samen met twee andere bloggers vanuit Zuid Duitsland in de richting van Berlijn. Een stukje voor Stuttgart werd ik ingehaald door een vreemde sportauto in een tunnel. Niet direct herkenbaar totdat de achterkant in zicht kwam. “Dat lijken wel de achterlichten van de nieuwe Porsche Panamera, maar die heeft de 911 toch helemaal nog niet?”. Klopt als een bus! En wat bleek, wij werden onofficieel getrakteerd op de nieuwe 2019 Porsche 911.

Porsche 2019 911 prototype tech365nl 001

Het blijft bij dit soort camouflage auto’s altijd maar gissen naar het uiteindelijke ontwerp. Ze plakken er in de fabriek van alles op, halen stukken weg, of verbergen het met folie of tape. Deze Porsche 911 had een karig 3e remlicht op de achterruit geplakt zitten en hier en daar wat stukken plastic die er niet thuishoorde. Prima om de boel te maskeren, maar we zijn natuurlijk niet helemaal gek. De typische 911 vorm is niet te verbergen.

Porsche 2019 911 prototype tech365nl 002

Opvallend aan het nieuwe model is vooral de achterkant. De nieuwe achterlichten kennen we van de nieuwe Panamera en Cayenne. Een lange led-strip over de gehele breedte van de auto. Ook de spoiler is anders dan we gewend zijn. Een deel van de achterkant komt namelijk omhoog, in plaats van een klep.

Porsche 2019 911 prototype tech365nl 003

Dit nieuwe model krijgt naar verwachting de typeaanduiding ‘992’. Maar zeker weten doe je het altijd pas als Porsche het model officieel onthult. Voor nu heb ik ook nog wat onboard beelden vanuit onze auto voor je. We hadden de nieuwe Mio MiVue 785 in de auto zitten. Dat kwam achteraf dus goed uit. Binnenkort kun je hier ook een review over lezen op tech365. Have fun!

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button