Enterprise

Synology toont 1 petabyte scale-out cluster op CeBIT 2014

Synology heeft bekend gemaakt flink uit te pakken op de aankomende CeBIT in Duitsland. Op de beurs, die van 10 tot en met 14 maart in Hannover wordt gehouden, zal namelijk een 1 petabyte scale-out cluster worden gedemonstreerd.

Wanneer je CeBIT bezoek dit jaar, kun je Synology vinden bij standnr B35 in Hal 2. Daar heeft het Taiwanese bedrijf samen met Western Digital een 1 petabyte scale-out cluster klaar staan om te demonstreren. De grote hoeveelheid opslag capaciteit is afkomstig van Western Digital Re harde schijven die volgens Synology bijdragen aan een betrouwbaar en stabiel opslagplatform.

Rosiel Lee, senior sales en marketing manager bij Synology, vertelt over de demonstratie:

Deze 1PB scale-out clusteroplossing is een belangrijke mijlpaal voor Synology en we zijn blij dat we deze oplossing samen met WD kunnen demonstreren op CeBIT. Het datacenter van vandaag moet kunnen voorzien in een niet aflatende groei van data, met continue beschikbaarheid en flexibele uitrolmogelijkheden voor opslag. De 1PB scale-out cluster van Synology schaalt lineair in zowel opslagcapaciteit als verwerkingskracht. IT-professionals kunnen hiermee snel reageren op veranderende opslagbehoeften, zonder onderbreking van de dagelijkse operaties.

Western Digital is zeer gelukkig met de prestatie die Synology levert met het scale-out cluster. Door de inzet van de WD Re harde schijven is het mogelijker datacenteroplossing te bieden met een hoge capaciteit en beschikbaarheid. Daarnaast biedt het ook flexibiliteit om te kunnen voorzien in de constant toenemende behoefte op het gebied van opslag.

Staat de CeBIT op je agenda voor dit jaar, sla dan zeker de stand van Synology niet over. Naast het scale-out cluster wordt er ook veel aandacht besteed aan de lancering van de nieuwe DSM 5 firmware en de nieuwe productlijn voor dit jaar.

Synology CeBIT 2013

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button