tech365
surveillance station 6.3 beta 01

Synology stelt Surveillance Station 6.3 beta beschikbaar

Synology heeft haar nieuwe beta release vrijgegeven voor Surveillance Station. In deze release zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten opgenomen, waaronder ook de veelgevraagde plugin voor Mac OS X gebruikers. Zo biedt Surveillance Station 6.3 beta Recording On The Edge, verbeterde camera ondersteuning, 64 live view kanalen en tijdlijnen en een vernieuwd permissie-systeem. 

Recording on the Edge

Recording on the Edge is een techniek die het mogelijk maakt om bij het verliezen van een netwerkverbinding het videomateriaal lokaal op te slaan op een SD-kaart in de camera. Bij het hervatten van de verbinding zal Surveillance Station niet alleen weer gaan opnemen, maar ook de missende delen vanaf de SD kaart overhalen om het geheel weer compleet te maken. Hiermee gaan geen beelden verloren bij het onderbreken van een verbinding naar een camera tijdens het opnemen.

surveillance station 6.3 beta 03

Naast de verhoogde beschikbaarheid voor opnames kan de techniek ook worden gebruikt voor het ontlasten van het netwerk tijdens bepaalde uren. Door de opname op een SD-kaart te laten plaatsvinden tijdens de piekuren, kan op een later tijdstip het materiaal worden gedownload door Surveillance Station.

Verbeterde camera ondersteuning

Met de komst van Surveillance Station 6.3 beta worden er ruim 2600 camera’s ondersteunt. Ook het gebruik van speciale panoramische beelden, fisheye’s en multi lens camera’s behoort tot de mogelijkheden.

surveillance station 6.3 beta 02

64 Live view kanalen en tijdlijnen

Wanneer je gebruik maakt van veel camera’s en deze gelijktijdig wilt kunnen bekijken biedt de ondersteuning voor 64 kanalen veel mogelijkheden. Je kunt niet alleen 64 live beelden tegelijk bekijken, maar ook eerdere opnames. Hiermee wordt het creëren van videowalls met beveiligingscamera’s een eenvoudige opgave. Alle kanalen zijn in staat om HD-kwaliteit video weer te geven.

surveillance station 6.3 beta 01

Effectief permissie-beheer

De mogelijkheid om veel camera’s te verbinden aan Surveillance Center is natuurlijk handig, maar hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste camera’s en mogelijkheden tot hun beschikking krijgen? Door het vernieuwde permissie-beheer heb ja als beheerder nog meer controle over de functionaliteiten die je aanbied aan de je gebruikers. Ook kun je eenvoudig bepalen wie welke camera’s mag zien en of een gebruiker wel of geen video mag opnemen.

Met het vernieuwde permissie-beheer wordt het voor de beheerder van het Surveillance Center een stuk eenvoudiger om controle te houden over de omgeving.

MAC OS X plugin

Veel Surveillance Station gebruikers klaagde over het ontbreken van een goede plugin voor OS X. Synology heeft goed geluisterd naar haar gebruikers en komt in de beta versie met de nieuwe plugin. Het is niet meer noodzakelijk om een oude versie van Java te installeren om gebruik te kunnen maken van de verschillende functies van Surveillance Station.

Aan de slag met de beta versie

Als je aan de slag wilt met de beta versie van Surveillance Station 6.3 kun je eenvoudig in het Package Center aangeven dat je wilt deelnemen aan beta versies. Hiermee krijg je automatisch een update voor de bestaande versie van Surveillance Station. Na het installeren van de update maak je gebruik van de nieuwe 6.3 beta.

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen