Apps en software

Synology lanceert DSM 5.2 firmware

Vandaag lanceerde Synology haar nieuwe DSM 5.2 firmware. Zoals we gewend zijn met nieuwe releases, krijgen we ook deze keer weer een aantal nieuwe features te beschikking. De nieuwe firmware introduceert onder andere het applicatie virtualisatie platform Docker, Adaptive Load Balancing, een vernieuwde NoteStation en nog veel meer.

Net voor CeBIT schreef ik al wat over de nieuwe mogelijkheden van DSM 5.2. Vandaag is deze nieuwe versie door Synology live gezet en kun je je NAS bijwerken. Alle modellen vanaf de x10-serie worden ondersteunt. Mocht je nog niets hebben gelezen over de nieuwe versie, bekijk dan de blogpost over DSM 5.2.

DSM 5.2 biedt nog veel meer functies, zoals single-file restore, Smart Recycle-opties voor opslagarchieven, browse- en beheerondersteuning voor bestanden in openbare clouds met File Station en Chromecast-ondersteuning voor DS photo. De volledige softwarespecificaties zijn hier te vinden: https://www.synology.com/dsm/software_spec. Let op: DiskStation Manager 5.2 is de laatste grote DSM-release voor modellen uit de 10-serie, die minstens vijf jaar geleden op de markt zijn gekomen.

Synology DSM_5.2 firmware

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button