tech365
Microsoft smartphone

Surface pen met nieuwe Microsoft smartphone?

Microsoft en smartphones, persoonlijk had ik niet gedacht dat er nog enig nieuw model op de markt zou verschijnen. Toch lijkt de video die opgedoken is dat we iets nieuws op smartphone vlak kunnen gaan verwachten. De Surface pen van Microsoft werkt niet samen met de huidige modellen, dus hier zit iets nieuws in de pijplijn.

Een paar maanden geleden verschenen er al wat plannen van Microsoft voor een nieuwe Lumia 950-lijn. Naast Active Sides, 3D-touch aan de zijkanten is vooral de ondersteuning voor de Surface pen een belangrijke. Hiermee is de integratie tussen je Surface en smartphone nog dichtbij. Kijkend naar bijvoorbeeld Samsung’s Galaxy Note reeks, is het natuurlijk geen gekke combi voor het merk. Ik vraag mij wel af in hoeverre er nog animo is voor het Windows phone OS.

In de video zie je een prototype in combinatie met een Surface 4 pen. Of de oudere modellen ook werken is niet bekend, net als aanvullende specificaties. Toch geeft het even een kijkje in de toekomst van Microsoft. Het prototype is nog verre van productieklaar als je de video zo ziet. Veel van de bewegingen met de Pen worden niet gedetecteerd, maar dit kan inmiddels al prima verholpen zijn. De grote vraag is wel: Wie koopt er straks weer een Microsoft smartphone?

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen