Mobile

Super veilige Quasar IV smartphone komt in Q2 2014

De campagne die gestart werd, voor de productie van de super veilige Quasar IV smartphone, lijkt zijn doel niet te gaan halen. Echter is dit volgens QSAlpha, het bedrijf achter de smartphone, geen probleem en zal de productie gewoon kunnen starten.

QSAlpha had in eerste instantie een campagne gestart op Indiegogo voor het ophalen van $3.2M dollar. Met dit budget zou de productie van de Quasar IV smartphone worden gestart. Op dit moment is er net $60k opgehaald van de gewenste $3.2M en heeft de campagne nog maar 8 dagen voor de boeg. Het bedrag wordt alleen uitbetaald als het volledige budget van $3.2M is behaald. Ondanks dit alles zegt QSAlpha dat de campagne een succes is en dat de productie kan worden gestart. De campagne heeft namelijk genoeg buzz gegenereerd, waardoor de juiste bedrijven zich hebben gemeld en investeren in het product.

Super veilige Quasar IV smartphone 02

De Quasar IV is een super veilige smartphone die is voorzien van military-grade encryptie voor zowel de lokale opslag als de informatie op in de cloud. Het toestel is voorzien van 64GB of 128GB lokale opslag en daarnaast 128GB in de cloud. Met een 2,3Ghz Snapdragon 800 processor en 3 GB RAM is er gerust te spreken over pittig stukje hardware. Het 5-inch IGZO scherm ondersteunt 1080P en aan de achterzijde van het toestel zijn ook nog eens twee 13MP camera’s te vinden die een betere argumented reality ervaring moeten bieden.

Mocht je het project hebben gesteund met een donatie wordt je door QSAlpha niet vergeten, zegt het bedrijf. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om een toestel te reserveren. De verwachte leverdatum van de toestellen is voor nu vastgesteld op het tweede kwartaal van 2014.

Super veilige Quasar IV smartphone 01

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button