tech365
Super Mario

Super Mario komt naar de iPhone

Het is weer september, tijd voor een Apple Keynote! Altijd leuk om te zien wat er weer voor nieuws komt. Maar dit had ik dan weer niet verwacht. Mario komt naar de iPhone!

Mario komt naar de App Store. Gamen is populair. Zelfs zo populair dat het inmiddels uitgegroeid is tot het populairste gaming platform ter wereld. Wat is er dan gaver dan een traditionele game lanceren voor de iPhone. Wat dacht je van Mario? Jazeker! Nintendo lanceert Mario run voor de iPhone. Een simpele game die je het traditionele gevoel geeft van de populaire game, zonder dat het erg ingewikkeld is. Je kunt deze game namelijk volledig met een hand spelen. Ergens lijkt het een beetje op Flappy Bird, want Mario rent zelf en je hoeft alleen maar te springen. Ideaal voor onderweg in de trein, of tijdens het eten.

Geloof me, ik moet deze game gewoon gaan proberen! Het is nog even wachten totdat hij beschikbaar is, maar dit lijkt eind van het jaar te worden. Oh, je krijgt er ook nog Mario stickers bij voor iMessage in iOS 10.

Mario Run iPhone

Afbeelding: MacRumors

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen