Films & TV

Star Wars Episode VIII komt in december en heet: ‘The Last Jedi’

Het ging erom spannen of het nieuwe deel uit de Star Wars serie dit jaar nog in de bioscoop zou verschijnen. Maar het is definitief nu! Star Wars Episode VIII verschijnt op 15 december in de bioscoop.

Na het spannende einde van Star Wars Episode VII werden we al getrakteerd op de terugkomst van Luke Skywalker. Toch verhulde het einde nog niets over zijn rol in het vervolg. Helaas wordt er ook nog niet veel duidelijk op de website van Lucasfilm waar de releasedatum van Episode VIII officieel is aangekondigd. Met het overlijden van Carry Fisher weten we nog niet hoe de rol van prinses Leia verder wordt opgevuld en of het script aangepast moest worden. Misschien waren alle beelden al geschoten of moet de magie van CGI toegepast worden.

Voor nu is het nog even afwachten tot de eerste trailers verschijnen waarin we een idee kunnen krijgen over het nieuwe verhaal. Helaas ben ik daar zelf niet zo goed in dus dit wordt een zware tijd 🙂  Mocht je ergens nieuwe informatie spotten laat het dan even weten in de reacties.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button