tech365
reflectacles kickstarter campaign

Speciale reflecterende bril maakt je gezicht onzichtbaar voor camera’s

Met de feestdagen in het vooruitzicht komt deze bril je misschien goed van pas. Hij is namelijk gemaakt van een speciaal reflecterend materiaal dat ervoor zorgt dat licht in dezelfde richting wordt gereflecteerd als waar het vandaan komt. Resultaat? Je gezicht is onzichtbaar op de foto’s die je moeder tijdens deze dagen in overvloed maakt.

Ja, je kunt er zeker een fotoshoot van je moeder mee verstieren, maar het concept van deze bril gaat wel een stap verder. Het reflecterende materiaal van de zogenaamde ‘Reflectacle’ bril weerkaatst niet alleen flitslicht. Het kan ook prima overweg met infrarood licht wat bijvoorbeeld vaak bij beveiligingscamera’s wordt gebruikt. Het is dus niet zomaar mogelijk om jouw bakkes vast te leggen met deze bril op.

Je kunt kiezen uit een paar kleuren montuur. Het grappige hieraan is dat ook het gereflecteerde licht een kleurtje krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld een neon-look creëren in rood, blauw, geel of groen. Tof voor als je gaat stappen. Opvallen doe je zeker, ondanks dat je ergens ook een beetje onzichtbaar bent.

De Reflectacles zijn op dit moment alleen via Kickstarter te bestellen. De ontwerper heeft een doel gesteld van $28.000 om de productie te kunnen starten en er is nu $11.0031 opgehaald door 90 backers van het project. Met een looptijd van nog 31 dagen denk ik niet dat het een probleem wordt om het gestelde doel te halen. Dus meedoen kan nog steeds. Op dit moment kost de bril nog tijdelijk $85. Hierna wordt het $95. De eerste levering wordt in juni 2017 verwacht.

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen