tech365
orig_BUCK_Ice_Caves-9

Sony toont prachtige beelden van IJslandse ijsgrotten

Een drietal Sony digitale fotocamera’s en een aantal flinke ijsgrotten in het IJslandse Vatnajokull. Dit is het recept voor een prachtige fotoserie waarin de kracht van de camera’s getoond wordt. Geen extra flitsers, geen dure gear, maar gewoon een bijzondere locatie en een aantal goed gevoelige sensoren. Wauw!!

Sony is geen onbekende op de cameramarkt en heeft een aantal hele mooie modellen de laatste jaren op de markt gezet. Dit maal ging het om de a7R II, die een van achteren verlichte full-frame sensor heeft met hoge resolutie, samen met de RX10 II en RX100 IV. Deze laatste twee modellen zijn compact camera’s die door middel van een gestapelde Exmor RS CMOS-sensor het erg goed doen in slecht licht.

orig_BUCK_Ice_Caves-9

Ik heb ze zelf nog nooit in de praktijk mogen gebruiken, maar als ik de foto’s zo zie dan wordt ik direct enthousiast. De foto’s zijn adembenemend en geven een prachtig schouwspel weer van verschillende kleuren, texturen en vormen in de de ijsgrotten. Niet alleen maakt dit mij nieuwsgierig naar de camera’s, maar ik heb de locatie ook maar gelijk op mijn bucketlist gezet.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Mikael Buck, samen met de lokale gidsen Einar Runar Sigurdsson en Helen Maria. Hieronder vind je aan aantal foto’s uit de serie.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen