tech365
Sony SPA-TA1

Sony maakt van een tablet een grote digitale camera

Gebruikers van een smartphone die op zoek zijn naar uitgebreidere camerafunctionaliteit kunnen zich al een tijdje melden bij Sony. Met de ontwikkeling van de losse DSC-QX10 en DSC-QX100 lenzen bracht sony de kwaliteit van een geavanceerde digitale camera naar de smartphone. Maar wat nu als je dit op je tablet zou willen? Voor deze mensen is er goed nieuws, want Sony heeft aangekondigd om een speciale houder ontwikkeld te hebben die het gebruik van de DSC-QX10 en DSC-QX100 op je tablet mogelijk maakt.

De SPA-TA1, zoals de speciale clip-on houder voor tablet zal gaan heten, komt in zes verschillende lengtes, variërend van 85-190mm, zodat hij op alle Sony tablets en phablets bevestigt kan worden. De SPA-TA1 is dus geen camera of losse lens, maar puur en alleen de mogelijkheid tot het bevestigen van deze eerder uitgekomen camera’s.

De SPA-TA1 zal, volgens de Xperia blog, op 4 april uitgebracht worden in Japan met een verwachte adviesprijs van $36 (3675 Yen).

Sony SPA-TA1

Afbeelding: Sony

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen