Beeld en geluid

Sony brengt drie nieuwe Bluetooth speakers uit met langere accuduur

Het is deze week een draadloos feestje bij Sony, want het bedrijf komt met maar liefst drie nieuwe draadloze speakers over de brug. Alle drie de speakers hebben een handig compact formaat, zijn voorzien van NFC en zijn bruikbaar als handsfree set. Oh en niet geheel onbelangrijk, een langere batterijduur.

Door het gebruik van nieuwe LDAC-audiotechnologie is het mogelijk om 3 keer zoveel data via Bluetooth over te dragen dan normaal. Dit zorgt er voor dat de kwaliteit van het geluid nog beter is, wat natuurlijk het luisterplezier ten goede komt. Deze techniek komen we tegen op twee van de drie nieuwe modellen, namelijk op de SRS-X33 en de RSR-X55.

Sony SRS-X11

De kleinste nieuwe telg van de familie is de SRS-X11. Dit model heeft een kubusvormig formaat van 6 x 6 x 6 cm. Super compact met een vermogen van 10W. Ben je in het bezit van twee SRS-X11 speakers, dan kun je zo ook aan elkaar koppelen en creëer je stereosound. Met een volledig opgeladen batterij kun je de SRS-X11 maar liefst 12 uur gebruiken.

Sony SRS-X33

De SRS-X33 is een slagje groter dan de X11, is voorzien van een 20W versterker en doet ook 12 uur met zijn ingebouwde accu. Het derde model, de SRS-X55 is de grootste uit te serie en heeft de sterkste versterker van allemaal. Met zijn 30W vermogen, 2,1-kanaals-systeem levert hij een krachtig geluid en doet ook nog eens 10 uur op een volledig opgeladen batterij. Ideaal voor een feestje in de tuin, of een gezellige BBQ.

Sony SRS-X55

Prijs en beschikbaarheid
– De SRS-X11 is vanaf april 2015 te koop in 5 verschillende kleuren: zwart, wit, roze, blauw en rood.
– De SRS-X33 is vanaf mei 2015 te koop in zwart, wit, rood en blauw.
– De SRS-X55 is vanaf mei 2015 te koop in zwart en wit.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button