tech365
Sonos multi family

Sonos komt met ondersteuning voor Google Play Music

Sonos heeft op haar blog laten weten dat het nu ook mogelijk is muziek af te spelen vanuit Google Play Music op haar hardware. Tot voor kort was de muziekdienst van Google niet opgenomen als ondersteund platform voor het afspelen van muziek. Wie muziek wil streamen naar een Sonos apparaat kan dit eenvoudig vanuit de Google Play Music app doen. Google Play Music begint steeds populairder te worden en dit heeft Sonos ook in de gaten gehad. Met Play Music kun je een gratis online bibliotheek van muziek samenstellen tot maximaal 20.000 nummers. Daarnaast krijg de je mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 22 miljoen nummer die je op verzoek kunt afspelen.

Gebruikers van Android kunnen direct hun favoriete muziek afspelen op een Sonos apparaat, vanuit de speciale Google Play Music app. Vanaf andere platformen is dit mogelijk via het services menu op je Sonos. Google Play Music is per direct beschikbaar op Sonos in 25 landen wereldwijd.

Sonos multi family

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen