Mobile

Smartphone hoesjes, wat voor type ben jij?

Je koopt een dure smartphone en wilt zuinig met je nieuwste gadget omgaan. Maar als je net zo (on)handig bent als ik, dan is een smartphone hoesje echt een must. Maar een smartphonehoesje hoef je vandaag de dag niet alleen maar te nemen voor het beschermen van je smartphone. Wat dacht je van die handige modellen waar je ook je bankpas in kwijt kunt? Of misschien heb jij liever een hoesje waar je naast je bankpas ook je OV-chipkaart in kwijt kan. Kortom, wat voor hoesjestype ben jij?

Alles bij de hand, zelfs je pasje

Stel je reist dagelijks met de trein. Naast je smartphone heb je ook altijd je OV-chipkaart bij je. Om snel in of uit te checken is het niet handig als je kaart ergens onderin je tas of zit. Of misschien wel in je portemonnee in je rugtas. Door een hoesje te nemen met een pashouder heb je hem altijd binnen handbereik. Heb je meer dan één pas die je veel gebruikt, dan kun je zelfs ook kiezen uit allerlei smartphonehoesjes met meer dan één pashouder. Ideaal voor bijvoorbeeld je bankpas. Ook kun je er soms briefgeld in opbergen. Omdat er steeds meer vraag is naar dit soort hoesjes, kun je tegenwoordig uit een enorme collectie verschillende modellen kiezen.

iPhone hoesje met pashouder

Bescherming aan alle kanten

Als je van jezelf weet dat je toch een beetje een kluns bent, dan is het raadzaam om eens te kijken bij de zogenaamde 360 hoesjes. Dit wil zeggen dat je een hoesje voor je smartphone hebt, die aan alle kanten zorgt voor bescherming. Waar een normaal hoesje vaak alleen de zij- en achterkanten bescherm zorgen dit soort hoesjes ook voor bescherming van de voorkant.

360 cover iPhone 7

Onlangs liet ik mijn eigen trouwe iPhone vallen. Ik had keurig een stevig hoesjes eromheen, die ervoor zorgde dat de zijkanten en achterkant beschermd waren. En wat denk je? Precies, hij liep met de voorkant op een kiezelsteen op de grond. Eindresultaat was een barst in mijn scherm en uiteindelijk ook in mijn portemonnee. Ben je dus net zo’n held met dit soort dingen als ik, dan is een 360 hoesje voor jou een must.

Voor iedere smartphone een passend hoesje

Naast handige pasjeshouders en 360 bescherming kun je natuurlijk nog legio andere hoesjes kopen voor je smartphone. Erg handig zijn de speciale hoesjes om te sporten. Je smartphone bij je houden in je zak, tijdens een workout is natuurlijk verre van handig. Door een speciaal hoesjes te kopen heb je geen last van je smartphone en kun je toch naar je favoriete muziek luisteren. Je hebt ze bijvoorbeeld voor om je arm, wat vooral bij hardlopen erg handig is.

Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken en er is een hoesje voor. Het maakt dan ook niet uit of het voor je nieuwe Samsung Galaxy S8 is, of dat je op zoek bent naar iPhone 7 hoesjes.  of iPhone SE hoesjes.

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Één reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button