tech365
Scentee

Scentee vervangt geluiden op je smartphone door geuren

Soms heb je van die ontwikkelingen die in de categorie “Gewoon omdat het kan” thuishoren. Met het zien van dit nieuwe product voor je smartphone was het dan ook die categorie waar we het eerste aan dachten. De Scentee maakt het namelijk mogelijk om een geur te koppelen aan de notificaties van je smartphone.

Het is natuurlijk lekker dat als de wekker gaat je direct de geur van verse koffie ruikt, maar een puff lavendel bij ieder bericht dat je van je vrienden ontvangt lijkt me een geurende bende. Het geheel wordt aangestuurd door een eigen Android en iOS app die zorgt voor een puff van de gekozen geur om een bepaalde tijd of wanneer je hier behoefte aan hebt. Dit laatste kan natuurlijk wel weer handig zijn als je in het bezit bent van minder prettig ruikende collega’s.

Op dit moment kun je kiezen uit vijf verschillende geuren voor de Scentee, namelijk: roos, lavendel, rozemarijn, aardbei en koffie. De unit zelf kost $35 en hier kan een kleine cartridge van de gewenste geur in worden geplaatst. De cartridge gaat ongeveer 100 sprays mee.

Gewoon omdat het kan of toch wel handig voor op kantoor?

Scentee

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen